Klimaatsupporter

Rondom en tijdens de Nationale Klimaatweek laten we samen zien wat we met elkaar kunnen bereiken en hoe we Nederland duurzamer maken. Samen met bedrijven en organisaties (denk aan gemeentes, verenigingen, maatschappelijke instanties) kunnen we grote stappen zetten en dat gaat verder dan het gebruiken van duurzame energie. Zet ook de knop om en zet je in voor een duurzaam Nederland.

Wat is een Klimaatsupporter?

Klimaatsupporters zijn bedrijven, decentrale overheden, instellingen en stichtingen. Maar bijvoorbeeld ook een sportvereniging, de wijkvereniging of een andere samenwerkingsvorm. Met elkaar zetten we ons in voor een beter klimaat! Klimaatsupporter ben je het hele jaar door. Tijdens de Nationale Klimaatweek laat je zien wat jouw organisatie allemaal doet, om anderen te inspireren en te activeren!

Er zijn veel dingen die je als Klimaatsupporter kan doen. Pak als organisatie je maatschappelijke rol en laat zien wat Nederland aan jou als Klimaatsupporter heeft. Meld je aan en zet jezelf in de etalage als Klimaatsupporter! Gebruik de ervaring die jouw organisatie heeft op het gebied van duurzaam vernieuwen en deel tips en succesverhalen met je achterban. Laat zien hoe jullie energie besparen, duurzame lunches met lokale producten, of hoe jullie impact maken met een innovatief mobiliteitsplan.

Tijdens de Nationale Klimaatweek laten we samen zien wat we met elkaar kunnen bereiken en hoe we Nederland groener maken. Samen met bedrijven en organisaties kunnen we grote stappen zetten en dat gaat verder dan het gebruiken van duurzame energie. Jouw verhaal of aanpak publiceren we graag op onze website of social kanalen. Daarmee krijg je volop aandacht op een podium met een groot bereik.

Ben jij de Klimaatsupporter die we zoeken? Bekijk hier de spelregels van een Klimaatsupporter.

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

*Verplichte velden
Aanmeldformulier Klimaatsupporter
Aanvullende gegevens