Klimaatsupporter

Bedrijven hebben een grote impact op de verduurzaming van Nederland. Zeker als we onze krachten bundelen zetten we grote stappen. De Nationale Klimaatweek laat zien wat we samen bereiken en hoe we Nederland duurzamer maken. En dat gaat verder dan groene energie verbruiken.

Aanmelden
Afbeelding van Klimaatsupporter

Wat is een Klimaat- supporter?

Als Klimaatsupporter kan je van alles doen. Pak je maatschappelijke rol als organisatie en laat zien wat Nederland aan jou als Klimaatsupporter heeft. Meld je aan en zet jezelf in de etalage als Klimaatsupporter. Jouw verhaal of aanpak publiceren we graag op onze website of social kanalen. Daarmee krijg je volop aandacht op een podium met een groot bereik.

Gebruik jouw verhaal om andere te inspireren

Wat heeft jouw organisatie gedaan op het gebied van duurzaam vernieuwen? Deel tips en succesverhalen. Bijvoorbeeld door 100% over te stappen op duurzame energie.

Ga in gesprek en bereik samen meer

Hoe kan jouw organisatie samen met anderen klimaatbewuste vernieuwingen doorvoeren? Zoek de politiek op of bevriende organisaties.

Pak het podium en lift mee op de Nationale Klimaatweek

Gebruik de Nationale Klimaatweek en deel je klimaatverhaal met de pers. Zo inspireer je anderen, en krijgt je bedrijf positieve aandacht.

Bekijk de spelregels

Dit zijn onze Klimaatsupporters van 2023

Klik hier voor een overzicht van onze Klimaatsupporters.

Lees meer over Klimaatsupporters

"We willen bij elke bezoeker een vlammetje voor de natuur ontsteken of extra aanwakkeren"

"We willen bij elke bezoeker een vlammetje voor de natuur ontsteken of extra aanwakkeren"

“Terra Maris is hét museum voor natuur en landschap van Zeeland. Onze naam betekent: land van de zee. Die past perfect bij onze locatie. We zijn gevestigd in het prachtige natuurgebied De Manteling van Walcheren; dit ligt tussen Oostkapelle en Domburg, vlak bij het strand. Voor het klimaat en de biodiversiteit is het van groot belang dat we de gevarieerde natuur van Zeeland in stand houden. Daarom is het onze missie om bij elke bezoeker een vlammetje voor de natuur te ontsteken of extra aan te wakkeren. Op die manier creëren we bij steeds meer mensen draagvlak om de natuur te beschermen. We focussen ons vooral op gezinnen en basisscholen. Jaarlijks ontvangen wij 3.000 leerlingen, op een totaal van 40.000 bezoekers.