Klimaatsupporter

Rondom en tijdens de Nationale Klimaatweek laten we samen zien wat we met elkaar kunnen bereiken en hoe we Nederland duurzamer maken. Samen met bedrijven en organisaties kunnen we grote stappen zetten en dat gaat verder dan het gebruiken van duurzame energie.

Aanmelden

Wat is een Klimaat supporter?

Er zijn veel dingen die je als Klimaatsupporter kan doen. Pak als organisatie je maatschappelijke rol en laat zien wat Nederland aan jou als Klimaatsupporter heeft. Meld je aan en zet jezelf in de etalage als Klimaatsupporter! Jouw verhaal of aanpak publiceren we graag op onze website of social kanalen. Daarmee krijg je volop aandacht op een podium met een groot bereik.

Gebruik jouw verhaal om andere te inspireren

Wat heeft jouw organisatie gedaan op het gebied van duurzaam vernieuwen? Deel tips en succesverhalen. Bijvoorbeeld door 100% over te stappen op duurzame energie.

Ga in gesprek en bereik samen meer

Hoe kan jouw organisatie samen met anderen klimaatbewuste vernieuwingen doorvoeren? Zoek de politiek op of bevriende organisaties.

Pak het podium en lift mee op de Nationale Klimaatweek

Gebruik de Nationale Klimaatweek en deel je klimaatverhaal met de pers. Zo inspireer je anderen, en krijgt je bedrijf positieve aandacht.

Bekijk de spelregels

Dit zijn onze Klimaatsupporters van 2022

Klik hier voor een overzicht van onze Klimaatsupporters.