Nieuw: de Denk Doe Duurzaam Podcast!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de verduurzaming van de bedrijfsvoering van het Rijk, ook als je onderweg bent of even geen tijd hebt om een artikel te lezen? Goed nieuws! Vanaf nu is er de Denk Doe Duurzaam Podcast.

Nieuw: de Denk Doe Duurzaam Podcast!

In de Denk Doe Duurzaam Podcast praten presentator Ewout de Bruijn en programmamanager Ivo Bonajo je bij over duurzaamheid binnen de bedrijfsvoering van het Rijk. Samen met onze gasten van binnen en buiten het Rijk worden alle duurzame thema’s uitgebreid besproken. Van duurzame catering tot circulair meubilair. En van elektrische dienstauto’s tot ICT. Alles komt aan bod. In de eerste aflevering van de podcast maken we kennis met het programma Denk Doe Duurzaam. Ewout de Bruijn gaat in gesprek met twee leden van het programmateam: Ivo Bonajo en Mandy de Visser.Ivo Bonajo, programmamanager van Denk Doe Duurzaam, legt uit wat hij en het programma precies samen met rijksbrede partners doen. Wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid binnen het Rijk. Wat lukt er wel, en waar is verbetering nodig?Mandy de Visser, verantwoordelijk voor het netwerk en de communicatie binnen het programma, legt uit wat zij als team doen om de rijksambtenaar duurzamer te laten denken én te doen. Hoe bereik je zoveel mogelijk rijksmedewerkers met jouw boodschap? En hoe haal je ze over? Hoor dit en meer in de eerste aflevering!

Klik hier om de podcast te luisteren. 

Wil je meer weten over wat de rijksoverheid doet om de bedrijfsvoering van het Rijk duurzamer te maken, kijk op www.denkdoeduurzaam.nl.